Bomen kappen in Wageningen (en omgeving)

U wilt bomen kappen in Wageningen of omliggende woonplaatsen zoals Ede, Barneveld, Bennekom en Lunteren. Hoveniersbedrijf Nieuwenhuis kan voor u de bomen kappen. Wij hebben jarenlange ervaring met groot en klein tuinonderhoud zoals bomen kappen en zagen, maar ook met tuinontwerp en tuinaanleg.

Wij zijn als hoveniersbedrijf gevestigd in Ede, nabij Wageningen. Bomen kappen doen wij in een straal van 25 kilometer rondom Wageningen. Wij zijn als hoveniersbedrijf dus altijd in de buurt van Wageningen, en dus ook altijd goed bereikbaar.

Bomen kappen en bomen zagen door een hoveniersbedrijf

Het kan zijn dat u bomen heeft die u het zonlicht ontnemen, of dat er bijvoorbeeld een stervende boom in uw tuin staat. Dan is het nodig om deze boom of bomen te kappen. Laat u het kapwerk door ons hoveniersbedrijf doen, dan weet u zeker dat de bomen op de juiste manier én veilig verwijderd worden. Bomen zagen gebeurt ook door onze hoveniers. Bomen zagen kan nodig zijn om houtpartijen in omvang te reduceren, of om resthout voor andere doeleinden bruikbaar te maken.

Bomen laten kappen in Wageningen?

Voor meer informatie over het kappen en zagen van bomen kunt u ons bereiken op telefoonnummer 06-11090631, of maak gebruik ons contactformulier. Wij komen graag bij u langs voor een eerste gesprek ter oriëntatie van de opdracht.

bomen zagen wageningen
bomen kappen