Bomen snoeien

Om diverse redenen kan het nodig zijn dat u bomen wilt laten snoeien. Meer zonlicht in uw tuin, het bevorderen van de groei van een boom, het gezondhouden van de boom, of vergelijkbare andere redenen.

Hoveniersbedrijf Nieuwenhuis kunt u het gehele jaar inschakelen om bomen te snoeien. Wij hebben jarenlange ervaring met het snoeien, onderhouden en kappen van bomen. Wij gebruiken indien nodig een hoogwerker, en kunnen het afvalhout voor u afvoeren.

Wat kost het laten snoeien van bomen?

De kosten van het snoeiwerk zijn afhankelijk van het aantal bomen die aan onderhoud onderhevig zijn. Ook is de vraag of een hoogwerker nodig is, en of u het afvalhout door ons wilt laten afvoeren. Graag horen we wat uw precieze wensen zijn.

Wilt u alvast een ruwe inschatting van de kosten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Mogelijk in de regio Ede en daarbuiten

Wij worden als hoveniersbedrijf in de regio Ede ingeschakeld om bomen te snoeien: van Veenendaal tot Amersfoort, en van Barneveld tot Lunteren. U kunt ook gerust contact met ons opnemen als u buiten dat gebied valt.

Uw bomen laten snoeien?

Neem dan contact met ons op via telefoonnummer 06-11090631, of via ons contactformulier. Wij vertellen u graag wat de mogelijkheden en de kosten zijn.

bomen snoeien
bomen zagen