Schutting vervangen Veenendaal

Schuttingen zijn in de regel onderhevig aan slijtage. De invloed van het weer en ouderdom kunnen het noodzakelijk maken dat de schutting vervangen wordt. Ook de keuze voor een ander soort materiaal kan een aanleiding zijn om de schutting te vervangen. Hoveniersbedrijf Nieuwenhuis kan uw schutting vervangen. Wij leveren kwaliteit tegen een scherpe prijs.

Wat kost het vervangen?

Bij de kennismaking bekijken wij de huidige situatie. Waar moet de schutting komen en welke omvang zal de schutting hebben? Heeft u de materialen zelf al aangekocht, of wilt u de materialen via ons aankopen? Wilt u dat wij de oude materialen afvoeren of doet u dat zelf? De antwoorden op dergelijke vragen bepalen uiteindelijk het precieze tarief. Wilt u alvast een ruwe indicatie? Neem dan contact met ons op per telefoon of per mail.

Full-service hovenier

Wij kunnen meer voor u betekenen dan enkel het vervangen van de schutting. Hoveniersbedrijf Nieuwenhuis kan een gehele tuinrenovatie verzorgen: van ontwerp tot uitvoering.

Mogelijk in Veenendaal en omgeving

Wij zijn werkzaam in een straal van 25 kilometer rondom Veenendaal. Wij vervangen uw schutting graag als u woonachtig bent in gemeenten als Ede, Barneveld, Lunteren, Bennekom, Ochten, Wageningen, Stroe, Harskamp of andere lokale gemeenten.

Schutting vervangen?

Neem dan contact met ons op via telefoonnummer 06-11090631, of via ons contactformulier. Wij komen graag bij u op locatie de huidige situatie doornemen, en verstrekken u vervolgens een vrijblijvende offerte op maat.

schutting zetten ochten
schutting zetten veenendaal