Tuinontwerp in Ede en omgeving

Een tuinontwerp is maatwerk. De tuin moet voldoen aan uw wensen, én bij uw woning passen. Een helder gesprek vooraf is daarom erg belangrijk. Tijdens dit gesprek brengen wij samen met u de wensen voor uw tuin in kaart. Tevens krijgen wij een beeld van wie u bent. Wij brengen dan eveneens de huidige tuin in kaart: wat kan blijven behouden en wat kan nog hergebruikt worden.

Wij meten uw tuin en huis en maken het tuinontwerp. Dit tuinontwerp nemen wij met u door en wordt aangepast aan uw wensen. Gezamenlijk maken we ook keuzes over de te gebruiken materialen en beplanting, zodat wij een offerte op maat kunnen maken.

Aandacht voor tuinonderhoud en eventueel beplantingsplan

Tijdens de ontwerpfase zullen wij ook duidelijk maken wat de gevolgen zijn voor het toekomstige tuinonderhoud. Een tuin vereist immers onderhoud. Als u een tuin wilt die weinig onderhoud vereist, dan houden wij daar nadrukkelijk rekening mee. Op uw verzoek is het ook mogelijk dat wij een beplantingsplan maken als het tuinontwerp definitief is. U weet dan precies hoe u de tuin verder zelfstandig kunt onderhouden.

Meer informatie over tuinontwerp?

Wij leggen u graag de mogelijkheden uit van tuinontwerp in Ede en omgeving. Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.