Tuintegels leggen Ede

Bestrating is allesbepalend voor het aanzicht van de gemiddelde tuin. Als u tuintegels wilt laten leggen in Ede, dan zijn wij u graag van dienst. Als full-service hovenier in de regio Ede kunnen wij de tegels voor u leggen, en het oude materiaal (indien aanwezig) afvoeren.

Wat kost het laten leggen van tuintegels?

De exacte prijs is afhankelijk van het oppervlak dat bestraat moet worden. Daarnaast is het de vraag of u zelf al over de tuintegels beschikt, of dat u deze via ons wilt aankopen. Graag horen we wat uw precieze wensen zijn. Wilt u alvast een ruwe indicatie van de kosten? Neem dan contact met ons op.

Andere diensten

Wij kunnen meer voor u betekenen dan enkel het leggen van tuintegels: het plaatsen van schuttingen, fonteinen, verlichting, graszoden, split of andere tuingerelateerde elementen doen wij graag. Wij denken bovendien graag met u mee. Het doel is immers om uw tuin een mooie aanblik te geven.

Actief in de regio Ede

Hoveniersbedrijf Nieuwenhuis wordt in de gehele regio Ede ingehuurd om tuintegels te leggen: van Barneveld tot Wageningen, en van Veenendaal tot Lunteren. Neem ook gerust contact met ons op als u buiten dat gebied valt.

Tuintegels laten leggen?

Neem dan contact met ons op via telefoonnummer 06-11090631, of via ons contactformulier.

tuintegels laten leggen
tuintegels ede